Σελίδες

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ...ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ



Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Είδαν ότι συζητείται πολύ αυτό το διαφημιστικό οι άλλοι αρχηγοί και έκαναν και αυτοί σποτάκια... με σλόγκαν την «Πρώτη φορά».

Είδαν ότι συζητείται πολύ αυτό το διαφημιστικό οι άλλοι αρχηγοί και έκαναν και αυτοί σποτάκια...

με σλόγκαν την «Πρώτη φορά».
ΤΣΙΠΡΑΣ: «Πρώτη φορά που θα είμαι πρωθυπουργός. Καυ@ώνω μόνο με την ιδέα. Θέλω να ολοκληρώσω. Αυτό που ξεκίνησα το 2012. Χώστε το απλώς. Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη σχισμή. Χύνω δάκρυα χαράς για αυτό το κολπικό και καλπικό ενδεχόμενο.
Βάλτε το στο στόμα και σαλιώστε το. Το ψηφοδέλτιο. Αχχχχχχχ!».

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:
«Πρώτη φορά φοβάμαι ότι θα μας πηδήξουν τόσο στις εκλογές. Πρώτη φορά το κάνει η Ελιά και φοβάμαι ότι αντί να καρφωθούμε πάνω από 10%, μήπως μας καρφωθεί τίποτα αλλού. Το μόνο που δεν θα είναι πρώτη φορά θα είναι ο Κατακλυσμός του κόσμου που θα γίνει στις 26 Μαΐου για δεύτερη φορά. Πάρτε με τηλέφωνο, τα κάνω όλα, 090 098 743 69 69 και στο σάιτ μας elia.protifora.gr. Αχχχχχχχ!!»
ΣΑΜΑΡΑΣ: «Φοβάμαι όχι ότι είναι πρώτη φορά, αλλά η τελευταία μου φορά που βάζω σε εκλογές ως πρωθυπουργός. Μάλλον θα συμβεί στις εκλογές το “σκίσε με να αλλάξω ράφτη”. Γι' αυτό όχι χαλαρή ψήφο ούτε μελάτη. Σκληρή ψήφος. Σίδερο. Ντούρασελ. Να τσούξει και να ξεσκίσει τον Τσίπρα. Αυτός έβαλε υποψηφιότητα στην Ευρωπαϊκή Ενωση, εγώ θα βάλω υποψηφιότητα για τον Οργασμό Ηνωμένων Εθνών. Αχχχχχχχ!».
ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: «Η γράνα διά πρώτην φοράν, τουτέστιν όπως έλεγε ο Θουκυδίδης εις το Κάμαν Σούτραν, ότι ο Στρατηγός Ανεμος σκίσειν και ξεσκίσειν το πολιτικόν κατεστημένον με την πρώτην φοράν, αναφερόμενος ότι ο Πολύδωρας είναι τουτέστιν εις τα πόδια γρήγορος. Πάρε, μωρή άρρωστη πολιτική, την γράναν. Τραβάς την κουρτίναν, ψηφοφόρε, και τη νιώθεις. Αχχχχχχχχχχ»!
N. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: «Διά πρώτην φοράν εις τον κόσμον, προβάλλεται διαφήμισις, ενώ ο διαφημιζόμενος ευρίσκεται εις την μπουζούν. Αχχχχχχχ!».
ΗΛ. ΨΙΝΑΚΗΣ: «Ελα μωρή κουλές, γιατί βογκάτε όλες; Θα ψηφίσουμε ή θα γ@μήσ⓪υμ€ την Κυριακή, βρε τρελιάρες».

Twitter παίδες Ελλήνων
ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ #ekloges2014: Το αναπτυξιακό σχέδιο που ανακοίνωσα στο Μουσείο Μπενάκη έχει βάθος 7ετίας. Το ξαναλέω, «7ετίας».
Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ #ekloges2014: Πότε θα τελειώσουν επιτέλους αυτές οι εκλογές; Εχει να με δει ο ήλιος ένα μήνα, για να μη με δουν οι ψηφοφόροι, με θυμηθούν και τρομάξουν.
Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ #ekloges2014: Επικηρύσσω τον Γιάννη Στουρνάρα με 4 εκατομμύρια ευρώ, για όποιον βρει πού κρύβεται ο δραπέτης.
ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ #ekloges2014: Καλά, είμαι φοβερός. Πώς το σκέφτηκα αυτό με το «Ντιρλαντά» στη διαφήμιση;
Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ #ekloges2014: Το ΠΑΣΟΚ τάιζε δημοσκόπους. Μαζί τα φάγανε οι δημοσκόποι.
Γ. ΜΩΡΑΛΗΣ #ekloges2014: Δεν είναι μόνο Ρέιντζερ ο Μιχαλολιάκος, αλλά και Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς.
Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ #ekloges2014: Κινδυνεύει η ζωή μου, αλλά πιο πολύ κινδυνεύω να μην εκλεγώ.
Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ #ekloges2014: Ευτυχώς περνάει ευχάριστα η ώρα μου εδώ μέσα. Βλέπω συνέχεια τη διαφήμισή μου στο Mega.
ΑΠ. ΓΚΛΕΤΣΟΣ #ekloges2014: Γιατί όχι πρωθυπουργός; Και γιατί όχι Πρόεδρος της Δημοκρατίας;
ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ #ekloges2014: Δεν έκλεψα μόνο το διαφημιστικό «Την πρώτη φορά» από τον Ομπάμα. Στην επόμενη διαφήμιση θα παρουσιαστώ μαύρος.
ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ekloges2014: Η «Πρώτη φορά». Πού να το θυμηθώ; Εχουν περάσει τόσοι αιώνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: