Σελίδες

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ...ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ



Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.......

Tις τελευταίες ημέρες το δίδυμο της συμφοράς και του ξεπουλήματος της χώρας έχει ξεκινήσει ένα αγώνα δρόμου για το ποιος θα μας πει το ποιο “ελπιδοφόρο” ψέμα προκειμένου να ξεγελάσουν για άλλη μία φορά κάποιους οι οποίοι έχουν κοντή μνήμη ή είναι φοβισμένοι από όλο αυτό το κρεσέντο καταστροφολογίας που μας πλάσαραν αν απαρνηθούμε διά της ψήφου μας την "σταθερότητα" που μας υπόσχονται! Είπα κοντή μνήμη γιατί σε αυτήν ποντάρουν οι δύο αρχιερείς της ψευτιάς και της αναλγησίας και για αυτό βγαίνουν με τόσο θράσος και παίζουν με την δυστυχία και την απελπισία των εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων λέγοντας ο μεν Μεσσήνιος ΚѠλ⓪τούμπας ότι θα δημιουργήσει 700.000 χιλιάδες θέσεις εργασίας ο δε άλλος ο κύριος "ΕΓΩ" μιλάει για κοντά … 900.000 θέσεις!

Σιγά ρε παιδιά μη μας τρελαίνεται, δεν την αντέχουμε τόσο "ανάπτυξη" μια και για να τα βγάλουμε πέρα...

θα πρέπει να δουλεύουμε όλοι … διπλοβάρδιες!!!
Φίλες/οι το σίγουρο είναι ότι εκεί που περισσεύει η ντροπή αρχίζει η ξετσιπωσιά οπότε θέλοντας να ενισχύσω την μνήμη σας πριν τις Κυριακάτικες κάλπες σας θυμίζω περιπτώσεις από τις πολλές αυτών των κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση ψευταράδων!
Δείτε  την λίστα των 18 προεκλογικών υποσχέσεων του κ. Σαμαρά με τις οποίες του έδωσαν την πρωτιά οι εξαπατημένοι ψηφοφόροι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: