ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ...ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΤρίτη, 20 Μαΐου 2014

ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤ@Ν@ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ......

 
Ακούγοντας τις εκτιμήσεις των πολιτικών αρχηγών για τα εκλογικά αποτελέσματα της Κυριακής, στάθηκα στα λόγια του προέδρου του ανύπαρκτου ΠΑΣΟΚ και όψιμου αρχηγού της “Ελιάς”, που με το γνωστό επιτιμητικό του προς όλους, ύφος, είπε:

«Ο ελληνικός λαός αντέδρασε με ωριμότητα και σοφία στον α’ γύρο και εκτιμώ ότι με τον ίδιο τρόπο θα αντιδράσει και στον β’ γύρο», υπενθυμίζοντας την απειλή του προς την ΝΔ και τον Σαμαρά, ότι...
θα πρέπει οι οπαδοί της να ολοκληρώσουν με την ψήφο τους, την συμφωνημένη ανάδειξη «πράσινων» Δημάρχων........ βλέποντάς τον να λέει αυτά, μου ήρθε στο νου το γνωστό γνωμικό «θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει», αφού το κόλπο του εκβιασμού έπιασε και πρέπει να εφαρμοστεί και στο δεύτερο εκλογικό γύρο, ώστε να δώσει την εντύπωση, ότι το ΠΑΣΟΚ υπάρχει και ο αρχηγός του τα πάει καλά!!
Ήδη ο κ. Σαμαράς, πειθαρχώντας στον συνεχιστή των έργων του Γ.Α.Π., κ. Βενιζέλο, ανακοινώνει μέσω Κεδίκογλου, τη στήριξη του κόμματός του, σε κάποιους «πράσινους» υποψήφιους, π.χ. κ.κ. Καμίνη και Σγουρό, με τη δικαιολογία την αποφυγή επικράτησης υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας ταυτόχρονα έκκληση για διατήρηση σταθερότητας (της καρέκλας του) και ψευδόμενος αναφέρθηκε για συνέχεια της πορείας εξόδου από την κρίση, η οποία δεν άρχισε ποτέ, ενώ σιωπά ένοχα, για τη λαίλαπα των οικονομικών μέτρων που θα εφαρμοστούν αμέσως μετά το πέρας των εκλογών του Μαϊου…
Αυτό που είναι άξιο ψυχιατρικής έρευνας, είναι το πώς οι ψηφοφόροι της ΝΔ, οι οποίοι έχουν κι’ αυτοί υποστεί τις επιπτώσεις των Μνημονίων στο πετσί τους, παρασύρονται και εκτελούν τις προτροπές των «εγκεφάλων» του κόμματός τους, ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ. Επίσης Αντώνη μου, είναι άξιον απορίας και χρήζει ιατρικής έρευνας, το από πού «σε κρατάει» ο χοντρός, και του κάνεις όλα τα χατίρια, αφού για να σε κρατήσει από αυτά που όλοι γνωρίζουμε, θα πρέπει πρωτίστως να τα διαθέτεις, αν με εννοείς.
Άρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: