Σελίδες

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ...ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ



Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

O ΓΑΠ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.......



Πριν δυο χρόνια περίπου πίστεψα πραγματικά ότι η νέα τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και κυρίως ο Πρωθυπουργός είχαν την κουλτούρα και την αντίληψη να άρουν από πάνω μας όλη αυτή τη μούχλα της διακυβέρνησης με τρόπους οθωμανικής αυτοκρατορίας και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου η δημόσια διοίκηση να γίνει αυτό που οφείλει να είναι κι όχι ένα βαρίδι για το κράτος και τους πολίτες.
Μετά ήρθε η κρίση. Η Ελλάδα έπρεπε να έπρεπε να δανειστεί. Άλλως θα πέθαινε. Γίνανε πολλές κουβέντες, που πήγαν τα λεφτά, ποιος τα έκλεψε; Και άλλα τέτοια που περισσότερο μοιάζουν με ανάλυση τηλεπαράθυρου παρά με σοβαρή προσπάθεια ανάλυσης της ανάγκης.
Η σκέψη μου είναι απλή. Τι τα θέλαμε τα δανεικά; Για να πληρώσουμε παλαιές δανειακές υποχρεώσεις και να πληρώσουμε της ανάγκες της δημόσιας διοίκησης. Απλουστευμένα αλλά σωστά.
Ποιας δημόσιας διοίκησης όμως; Αυτής που με αντιμετώπιζε και με αντιμετωπίζει ως κλέφτη. Αυτής που συντηρεί το τέρας της γραφειοκρατίας. Αυτής που η έννοια καινοτομία φαντάζει κινέζικο φαγητό.Σε λίγο ο πρωθυπουργός συναντά τον πρόεδρο της δημοκρατίας.....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ......ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΟ VIDEO........

Δεν υπάρχουν σχόλια: