Σελίδες

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ...ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ



Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.........


Δεκαέξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έστειλαν (δεν έχει σημασία πού) επιστολή βόμβα που εξερράγη μόνο στα κεντρικά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων. Διαμαρτύρονται για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα σκληρών μέτρων, (μνημόνιο δύο) που τελικά θα το υπερψηφίσουν στη Βουλή. Για το πρώτο Μνημόνιο που μονιμοποιούσε την Ελλάδα στον Τρίτο Κόσμο δεν έβγαλαν κιχ, λόγω αναγραμματισμού. (Δεν τον μεθύσαμε τον Ήλιο σίγουρα χικ)
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Ό,τι και να κάνει αυτή η κυβέρνηση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν παίρνει πίσω την ψήφο εμπιστοσύνης που της έδωσε, γιατί δεν ’χει τι άλλο να την κάνει. Για να θερμάνει όμως την αγορά κάνει μια δήλωση ότι και καλά, «… διαφωνούμε με τις επιλογές της κυβέρνησης», λες και χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι για τους βουλευτές που αντιστέκονται αλλά δεν ξέρουν σε ποιον.
Να έχουμε όμως και ένα άλλοθι γιατί θα ξαναζητήσουμε την ψήφο όσων έχουμε χεσμένους και πεταμένους στο ΔΝΤ. Απ' την άλλη γιατί να μην κάνουμε κι εμείς κάτι, αφού πλέον ένας βουλευτής μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα μόνο στο σπίτι του και κυνηγημένοι στις τηλεοπτικές οθόνες.

Άσμα ημερών: Μην κλαίς για μας Αργεντίνα...........

Δεν υπάρχουν σχόλια: