Σελίδες

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ...ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ



Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Σαμαράς παίρνει τη στήριξη Μόντι!!


Ο Σαμαράς ζητά και παίρνει τη στήριξη Μόντι. Για ποιο λόγο; Για την τόλμη να κάνει περικοπές περίπου 12 δις, κάτι για το οποίο δεσμεύτηκε προεκλογικά με το βελτιωμένο Ζάππειο 2 (για όσους έχουν κοντή μνήμη πατήστε  εδώ). 
Ας εξηγήσει κάποιος του Αντώνη πως οι περικοπές δεν είναι μεταρρυθμίσεις, ούτε συνιστούν αρετή και τόλμη όταν δε συνοδεύονται από τις αντίστοιχες αναπτυξιακές πολιτικές. Εντάξει, μεταρρυθμιστής δεν είναι ο Αντώνης αλλά γενναίος και τολμηρός είναι, καθώς τοποθέτησε το δεξί του χέρι στο Υπουργείο Οικονομικών, τούτως ώστε να αναλάβει και ο ίδιος το πολιτικό κόστος των περικοπών.
Απ´ ότι πληροφορούμαστε, η Διαμαντοπούλου πήρε τηλέφωνο τον κουμπάρο (Μόντι) και του εξήγησε αναλυτικά τα μεταρρυθμιστικά κατορθώματα του Αντώνη στην παιδεία, με συνταγή Αρβανιτόπουλου και στήριξη Βαγγέλη!
Για όσους ψάχνουν ακόμη να δικαιολογήσουν τα εύσημα και τους επαίνους Μόντι, δε χρειάζονται παρά λίγα δράμια μυαλό. Ο έξυπνος Ιταλός, με τις παραπάνω δηλώσεις, στηρίζει τον εαυτό του και το κράτος του. Ο δε δοξομανής Έλληνας θα γυρίσει πίσω με τα εύσημα και θα μας ανακοινώσει με περηφάνεια πως η γη γυρίζει.
Δυστυχώς, ζούμε στην Ελλάδα του Σαμαρά, του Βενιζέλου και του Λοβέρδου, οι οποίοι αποτελούν και το αντίβαρο στην παράνοια του Τσίπρα, του Καμμένου, της Παπαρήγα και κάθε ετερόχρονου εθνικιστή. Εν ολίγοις, είμαστε πολιτικά 2 δεκαετίες πίσω, με πολιτικούς του μπαλκονιού, σερπαντίνες και πυροτεχνήματα, ένα πατριδοεθνικιστικό μιξ κουβάρι το οποίο δεν ξεμπερδεύει ούτε ο Δαλάι Λάμα.

Περαστικά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: