Σελίδες

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ...ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ



Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!



1. Καταργούνται πλήρως τα δώρα για κύριες συντάξεις. Με την κατάργηση των δώρων πλήττεται αδιακρίτως ακόμα και το 1,3 εκατομμύριο συνταξιούχοι που λαμβάνει σύνταξη έως 500 ευρώ, κάνοντας τις επιβαρύνσεις σαρωτικές και δίνοντας χαρακτηριστικά οριζόντιας παρέμβασης.

2. Καταργούνται τα δώρα σε επικουρικές συντάξεις. Με τον τρόπο αυτό, συνταξιούχος που λαμβάνει σήμερα το κουτσουρεμένο επίδομα των 400 ευρώ τα Χριστούγεννα και από 200 ευρώ το Πάσχα και το καλοκαίρι, χάνει 800 ευρώ από την κύρια σύνταξη. Αν λαμβάνει και 300 ευρώ επικουρική, χάνει άλλα 600 ευρώ τον χρόνο καθώς δεν έχουν πειραχτεί μέχρι στιγμής τα δώρα στις επικουρικές.

3. Επιβάλλεται κλιμακωτή περικοπή από 2% έως και 10% για συντάξεις που υπερβαίνουν τα 1.000 ευρώ στο άθροισμα κύριας και επικουρικής. Η προτεινόμενη κλίμακα αφορά περικοπές 5% για συντάξεις από 1.500 έως και 2.000 ευρώ και 10% για συντάξεις που υπερβαίνουν τα 2.000 ευρώ.

4. Έρχεται και έξτρα εισφορά 1%-3% για τους δημοσίους υπαλλήλους που συνταξιοδοτήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 1995, ώστε να... επιστρέψουν με αυτόν τον τρόπο το έξτρα εφάπαξ που πήραν, αναντίστοιχο των εισφορών που είχαν καταβάλει.

5. Καταργούνται τα εποχικά επιδόματα ανεργίας, πλήττοντας κυρίως εργαζόμενους που απασχολούνται στον τουρισμό.
 
ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΦΩΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΗΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!! ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ? ΠΑΡΤΑ Μ@Λ@ΚΑ......

Δεν υπάρχουν σχόλια: