Σελίδες

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ...ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ



Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΤΕΣΙΝΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ...

ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ.
 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΑ ΙΧ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΟΔΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΚΡΟΥΣΕ ΣΕ ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙ.ΕΛΑΦΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ.

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με προσπερνάνε, μισό μέτρο από το μποστινο προφυλαχτήρα τέτοια εργαλεία με 150.._? κρεμασμένο το κράνος στο χέρι, και μετά μια υποτιμητική ματιά(κραυγή) προς τα πίσω.. .. Προχώρα Μαλάκα..
-----Τι μου έτυχε πρόσφατα.. οδηγός πήρε παραμαζωμα σταθμευμένο αυτοκινητάκι εργαζόμενης κάπελας..
πήρα τον αριθμό(λέτε με ρουφιάνο_??).. η αστυνομία..του είχε αφαιρέσει για δεύτερη φορά το δίπλωμα πρόσφατα..στην κοπέλα έλεγε απειλητικά .. δεν το θυμάμαι ειμουνε μεθυσμένος .. τελείως κουφό ε _?..

FRONIMAKOGIANNIS είπε...

Φίλε μου η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική είναι σε όλους τους τομείς της ζωης μας.Μέσα σε αυτή είναι και η έλλειψη παιδείας γενικά και οδικής παιδείας.Ολοι μας καποιά στιγμή έχουμε πάρει μια μηχανή χωρίς κράνος η ένα αυτοκίνητο χωρίς ζώνη απλά δεν μας έτυχε.Είναι κρίμα να φεύγουν άδικα τόσο νέοι άνθρωποι....