Σελίδες

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ...ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ



Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Αντί να ρίξετε γιαούρτια στην ΕΡΤ και τη Γιουροβίζιον τα σπαταλάτε στο Νταλάρα.


Δεν ξέρω γιατί αλλά πιστεύω πως οι άνθρωποι που πετούσαν τα γιαούρτια και τις καρέκλες στη συναυλία του Νταλάρα είναι η ίδιοι που πετούν λουλούδια και ανοίγουν σαμπάνιες στη Βανδή και τον Κιάμο.
Είναι ίδιοι που στηρίζουν μια μουσική βιομηχανία που έχει χώρο για ένα μόνο Νταλάρα και χιλιάδες σταρλετίτσες της συμφοράς με σαχλοτράγουδα και σουξέ της πυρκαγιάς και πνίγει κάθε άλλη προσπάθεια καλλιτεχνικής έκφρασης.
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που δεν φρόντισαν να πετάξουν ( όχι γιαούρτι ) ένα αι σιχτίρ ρε αδερφέ, στα εκατομμύρια που σπαταλούσε και σπαταλά η ΕΡΤ για διαγωνισμούς όπως οι Γιουροβίζιον.
Είναι οι ίδιοι που δίνουν απίστευτα νούμερα σε τηλεοπτικές παραγωγές ταλέντων που τραγουδούν, χορεύουν στον πάγο, χορεύουν και τραγουδούν στην ταράτσα κλπ.
Είναι οι ίδιοι που με την ψήφο τους έφεραν στη βουλή την γυναίκα του Νταλάρα, γιατί ακριβώς είναι η γυναίκα του Νταλάρα και ξαδέρφη του Ραγκούση κι όχι γιατί είχε – έχει κάποιες πολιτικές δεξιότητες.
Είναι οι ίδιοι που ένα λαϊκό κίνημα το μετέτρεψαν σε κίνημα αγανάκτησης το οποίο λειτούργησε ως η βαλβίδα εκτόνωσης σε μια κοινωνία που καταρρέει πολιτικά, κοινωνικά, και οικονομικά.
Είναι οι ίδιοι που αρκούνται στη φθηνή πατάτα και δεν λένε κουβέντα για πανάκριβο λάδι που θα την τηγανίσουν.Θα μου πείτε που τα ξέρεις όλα αυτά; Ε τα ξέρω. Εδώ εσείς ξέρετε τα πάντα για τα γενόσημα φάρμακα δεν θα ξέρω εγώ για τον Νταλάρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: