Σελίδες

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ...ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ



Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ............


Κύριοι βουλευτές, όσο και να μην θέλετε να το πιστέψετε(γιατί έτσι σας βολεύει), δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα!
Κύριοι βουλευτές, η προβοκατόρικη πολιτική σας δεν έχει πλέον αντίκρισμα!
Είμαστε αυτοί που κάποτε σας χειροκροτούσαν, πιστεύοντας σε μία καλύτερη Ελλάδα!!
Είμαστε αυτοί που κάποτε ζούσαν με αξιοπρέπεια και τώρα εσείς ζητάτε να σκύψουν το κεφάλι, για να πληρώσουν τα δικά σας εγκλήματα!!
Είμαστε αυτοί που δεν θα ησυχάσουν αν δεν μπουν στην φυλακή ,από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο ,όλοι οι καταχραστές του δημοσίου χρήματος!!
Είμαστε αυτοί που πλέον δεν έχουν να...... χάσουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!
Αλήθεια κύριοι βουλευτές, τι έχετε να πείτε σε κάποιον που πεινάει? Σε κάποιον που δεν μπορεί να σπουδάσει το παιδί του? Σε κάποιον που δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα του? Σε κάποιον που σκέφτεται να φύγει από την χώρα του? Σε κάποιον που η τράπεζα του παίρνει το σπίτι? Τι άραγε?
Κύριοι βουλευτές, έστω και καθυστερημένα το ηφαίστειο ξύπνησε και όταν ένα ηφαίστειο ξυπνάει η λάβα δεν κάνει διακρίσεις, σαρώνει ότι βρει στον δρόμο της!
Κύριοι βουλευτές, για ένα πράγμα να είστε σίγουροι, στην ιστορία θα γραφτείτε ως ένα μελανό σημείο αυτής της χώρας!
Κύριοι βουλευτές, είμαστε ένα κίνημα αδέσμευτων, ελεύθερων πολιτών, που επιτέλους κατάφεραν να αναπνεύσουν καθαρό αέρα!!!
Κύριοι βουλευτές, ξέρω ότι δεν σας φοβίζει όταν προτάσσουμε το χέρι με ανοικτή την παλάμη προς το μέρος σας, θα σας φοβίσει όμως σίγουρα όταν το χέρι αυτό κλείσει και γίνει μία γροθιά!!!!!!!
Δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα και δεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις τους!
Επικεντρωνόμαστε καθημερινά στα προβλήματα μας, σε αυτούς που μας οδήγησαν εδώ και προσπαθούμε μέσα από διάλογο να προτείνουμε πιθανές λύσεις.
Φανταζόμαστε μία άλλη μορφή Εναλακτικής Δημοκρατίας, με πραγματική ισότητα, δικαιοσύνη, ίσες ευκαιρίες για όλους, ελευθερία λόγου και απόψεων.
Υ.Γ.Άραγε πόσο προφητικός αποδείχτηκε ο κ. Παπανδρέου όταν έλεγε ..ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ! ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: