Σελίδες

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ...ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ



Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ........................

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Γραφείο Δημάρχου

Δελτίο Τύπου 2-9-2010

Κακόβουλα σχόλια
Τοπικού Ραδιοφωνικού Σταθμού

Σε χθεσινή πρωινή εκπομπή τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, οι εκτελούμενες εργασίες ασφαλτόστρωσης στην πόλη μας έγιναν αντικείμενο δυσμενών και ιδιαίτερα ειρωνικών σχολίων, χαρακτηριζόμενες ως προεκλογικές.
Οι δημοσιογράφοι του σταθμού αυτού γνωρίζουν ή όφειλαν να ρωτήσουν για να μάθουν ότι, οι εργασίες αυτές συνιστούν τμήματα έργων που έχουν δημοπρατηθεί, ενταγμένα στα Τεχνικά Προγράμματα και τους Δημοτικούς Προϋπολογισμούς 2009 και 2010, έχοντας εξασφαλισμένες πιστώσεις.
Εκτός από τις ασφαλτοστρώσεις στην πόλη, εκτελούνται και άλλες σε χωριά. Προωθούνται, επίσης, και πολλά άλλα έργα κάθε είδους, ενώ έχουν δημοπρατηθεί και δημοπρατούνται συνεχώς νέα, όλα με εξασφαλισμένες πιστώσεις. Χθες ακόμα, η Δημαρχιακή μας Επιτροπή, ομόφωνα αποφάσισε τη δημοπράτηση (21 του Σεπτέμβρη) ενός μεγάλου έργου, προϋπολογισμού 1.357.000 ευρώ, που αφορά σε ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις αγροτικών δρόμων και είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα «Πράσινη Ανάπτυξη».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος μας, όχι μόνο δεν προχωρεί σε προεκλογικές – παραπλανητικές ενέργειες σαν αυτές που υπαινίχθηκαν κακόβουλα και προκλητικά η ιδιοκτήτρια και συνεργάτης του παραπάνω σταθμού, αλλά, αντίθετα, έχει αναστείλει τη δημοπράτηση κάποιων από τα έργα του εφετινού Τεχνικού Προγράμματος, μέχρι να υπάρξει η βεβαιότητα ότι οι απαιτούμενες πιστώσεις που μας είχαν αρχικά ανακοινωθεί, βάσει των οποίων συντάξαμε, όπως κάθε χρόνο, τον Προϋπολογισμό μας, θα καταστεί δυνατόν και να μας δοθούν. Ο λόγος που μας κάνει επιφυλακτικούς είναι, προφανώς, το γνωστό μεγάλο οικονομικό πρόβλημα της Χώρας μας και οι συνεπαγόμενες περικοπές που αναγκάζεται να κάνει η Κυβέρνηση.
Όπως έχουμε πλήρως αποδείξει, με αυτόν τον τρόπο διαχειριζόμαστε πάντα τα οικονομικά αλλά και όλα τα θέματα του Δήμου μας.
Μετά και τα παραπάνω, γίνεται ακόμα πιο φανερή η ποιότητα και η σκοπιμότητα της «κριτικής» που ασκεί, τελευταία, ο σταθμός που προαναφέραμε στη Δημοτική μας Αρχή, χωρίς να τον συγκρατεί ούτε καν η μη συμμετοχή του επικεφαλής της στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές, ΗΧΩ-ντας, έτσι, τελείως παράφωνα.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ..............

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΛΑΚΟΥΒΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ .....

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...........ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝ ΥΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ..........ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

Κ(οιτα)Λ(ιγο)Μ(εσα σου)

ΥΓ.ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ...(ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΣΧΟΛΙΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: