Σελίδες

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ...ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ



Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ................



16/9/2010 9:56:23 πμ
Δε συμμετέχει στην κίνηση Αναστασάκη Χριστοφακάκη ο Καλατζάκης

Τελικά εκτός της σύμπραξης Αναστασάκη Χριστοφακάκη μένει ο Θεοδόσης Καλατζάκης. Το διαφαινόμενο φλερτ δεν θα έχει τελικά ευτυχή κατάληξη στην προσπάθεια για τα αυτοδιοικητικά θέματα του δήμου Μακρύ Γιαλού. Τελικά στην πολιτική δεν πρέπει να λες ποτέ! Άλλα υπολόγιζαν κι άλλα τελικά θα γίνουν. Εν αναμωνή λοιπόν των αποφάσεων των παροικούντων εν Μακρύ Γιαλό.

Όσον αφορά το θέμα συγκρότησης ενιαίου ψηφοδελτίου για το νέο Δήμο Ιεράπετρας - Μακρύ Γιαλού δηλώνω τα εξής:

Μετά από κατ' ιδίαν συνάντηση που είχα με τα αυτοδιοικητικά στελέχη, κ. Σήφη Αναστασάκη και κ. Ν. Χριστοφακάκη και κατόπιν ενημέρωσής μου για την πρότασή τους με θέμα τη συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου, δηλώνω δημοσίως ότι τάσσομαι κατά της συγκεκριμένης πρότασης έτσι όπως αυτή παρουσιάζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Είμαι υπέρ κάθε προσπάθειας αμοιβαίας συνεργασίας για την διοίκηση του τόπου και επικροτώ κάθε κίνηση που στοχεύει στη δημιουργία ενός εποικοδομητικού πλαισίου διοίκησης του νέου δήμου. Όμως η συγκεκριμένη ετεροχρονισμένη πρόταση με προβληματίζει και με κάνει να αμφιβάλλω για την αξιοπιστία της.
Ομολογώ ότι είμαι σύμφωνος με την προσπάθεια για υπέρβαση των όποιων διαφορετικών προσεγγίσεων θεωρώ όμως ότι αυτό, όπως και η ενότητα, την οποία επικαλούνται οι εμπνευστές της ιδέας του ενωτικού ψηφοδελτίου, προϋποθέτει πρώτα απ' όλα ενιαίες απόψεις και ενιαίο προσανατολισμό πράγματα που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχουν.

Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω:
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχει κόμματα, δεν έχει χρώματα.

Ξεκινάει από τον τόπο και στοχεύει στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου!

Ξεκινάει από το πολίτη και επιστέφει στον πολίτη.

Θεοδόσιος Καλαντζάκης
Δήμαρχος Μακρύ Γιαλού

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ...............

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.............


ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΑΣ.........

Δεν υπάρχουν σχόλια: