Σελίδες

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ...ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ



Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Αιματηρή επίθεση Ισραηλινών στη νηοπομπή για τη Γάζα

Δραματικά αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση Ισραηλινών καταδρομέων σε πλοία της διεθνούς νηοπομπής που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα θύματα αγγίζουν τα 16, σύμφωνα με το Reuters και το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 10.

Άνδρες των ομάδων καταδρομών του ισραηλινού ναυτικού άνοιξαν πυρ μετά την επίθεση που δέχθηκαν με μαχαίρια και τσεκούρια από ορισμένα μέλη των αποστολών του διεθνούς στολίσκου, προσθέτει το ισραηλινό δίκτυο.

Όπως τονίζει το Κανάλι 10, ο τελικός αριθμός των νεκρών ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος, καθώς οι καταδρομείς που βρίσκονται επί των πλοίων εξακολουθούν να διεξάγουν επιχειρήσεις έρευνας και συναντούν σθεναρή αντίσταση από τους φιλο-Παλαιστίνιους ακτιβιστές.

Τα έξι πλοία με επικεφαλής τουρκικό σκάφος με 600 επιβαίνοντες ανάμεσά τους και Έλληνες, και 10.000 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας, απέπλευσε από τα διεθνή ύδατα ανοικτά της Κύπρου με προορισμό τη Γάζα χθες Κυριακή προσπαθώντας να σπάσουν τον ισραηλινό αποκλεισμό της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 4:50 τα ξημερώματα, ο Ισραηλινός Στρατός πραγματοποίησε επίθεση με πραγματικά πυρά εναντίον του στολίσκου και προχώρησε στην κατάληψη των έξι πλοίων, μεταξύ των οποίων τα ελληνικά «Σφενδόνη» και «Ελεύθερη Μεσόγειος».

Τα πλοία έχουν περικυκλωθεί περίπου 70 χιλιόμετρα ανοικτά της Γάζας.
ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ:

Watch live streaming video from insaniyardim at livestream.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: