Σελίδες

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ...ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ



Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Η ΠΑΓΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.................

Η  Ν.Δ κέρδισε  στις εκλογές  και κατορθώνει να κάνει κυβέρνηση ευρύτερου συνασπισμού με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗ. ΜΑΡ  .

Όλα καλά λοιπόν και  μάλιστα εμπρόθεσμα  πριν το επόμενο Eurogroup. Κλίμα  ευφορίας  στην Ελλάδα, την Ευρώπη , τις αγορές  και διάγγελμα υπέρ της Ελλάδας από τον Ομπάμα.

Και αμέσως μετά είτε στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης  , είτε της Συνόδου Κορυφής , στις  28 Ιουνίου , τίθεται το θέμα ότι για όποια επαναδιαπραγμάτευση και συμφωνία για νέο αναθεωρημένο Μνημόνιο , θα πρέπει να υπάρξει υπογραφή- δέσμευση από τον ΣΥΡΙΖΑ, που θα είναι τότε αξιωματική αντιπολίτευση, αντίστοιχη δηλαδή διαδικασία , με αυτή που δέχθηκε ο Σαμαράς και η Ν.Δ, όταν έγινε πλέον Μνημονιακή, στα τέλη του 2011.

Ο ΣΥΡΙΖΑ φυσικά θα αρνηθεί και η διακυβέρνηση υπό τη Ν.Δ θα ακυρωθεί στην πράξη, αφού ο συνασπισμός των κομμάτων, χωρίς την ΔΗΜΑΡ φυσικά πλέον,  ακόμη και αν συνιστά πλειοψηφία κοινοβουλευτική, δεν θα έχει καμία αξία..............

 Πληροφορούμαστε μάλιστα και ανησυχούμε ακόμη περισσότερο ότι πίσω από την σκέψη για δέσμευση και του ΣΥΡΙΖΑ , από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης , βρίσκονται  κύκλοι των Αθηνών , που μαζί με τη Τρόικα  και φυσικά το Βερολίνο , οργάνωσαν την γενοκτονία των Ελλήνων  και την αιχμαλωσία της Ελλάδας στη Γερμανική Ευρώπη , από το 2010 και μετά.

ΙΔΩΜΕΝ......................

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: