Σελίδες

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ...ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ



Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

O XONTΡΟ-ΜΑΛΑΚΑΣ..


Τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι πραγματικά την περίπτωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου. Και μάλιστα μετά την περιβόητη συνέντευξη του σε Γαλλικό κανάλι νιώθω για τον Θόδωρο απεριόριστη αλληλεγγύη για την περίπτωσή του. Ο Θόδωρος ένα ιδιαίτερο πολιτικό περιστατικό, σπάνιο, που αξίζει, όσο κανένας την προσοχή, τη συμπαράσταση και το αμέριστο ενδιαφέρον όλων μας.
Στη συνέντευξη του στο Γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι ο Θόδωρος αποκαλεί όλους όσους αγανάκτησαν με την πολιτική και τους πολιτικούς τα τελευταία χρόνια και βγήκαν στους δρόμους, μεταξύ άλλων και μαλάκες (et ce sont des cons)
Τι σημαίνει όμως μαλάκας; Ψάχνοντας στο διαδίκτυο θα βρει κάποιος ότι ο «μαλάκας« είναι Γερμανικής προέλευσης και κατασκευής. Έχει κωδικό BDS-1677 και η επίσημη ελληνική του ονομασία είναι «Εργαλείο επαναφοράς «βουλιαγμάτων»»
Νομίζω ότι η κριτική στον Θόδωρο ήταν αυστηρή. Γενναιότητα χρειάζεται ώστε να εξακριβώσει ο καθένας μας τι σόι μαλάκας είναι.
Γιατί όπως πληροφορούμαστε μάλιστα από σχετικά τεχνικά εγχειρίδια περί «μαλάκα» υπάρχουν πολλοί μαλάκες. Αυτός που ξεχωρίζει, και δεν κάνω καθόλου πλάκα είναι ο «μαλάκας βαρέως τύπου».
Κάθε συνειρμό που θα κάνετε νομίζω είναι κακοήθης και εκ του πονηρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: