Σελίδες

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ...ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ



Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Είχαμε τους γιατρούς χωρίς σύνορα, τώρα έχουμε τους μαλάκες χωρίς όρια...


Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είπαν ναι στην κυβέρνηση, να παραμείνει για να βρει άλλη κυβέρνηση.
Ο Σαμαράς δεν είναι ή πολύ έξυπνος ή πολύ βλάκας. Πέμπτη 3/11 έσωσε τον Γιωργάκη από τους δικούς του που έλεγαν δεξιά κι αριστερά ότι δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνη. Το υπουργικό συμβούλιο ήταν ν’ αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και καθυστέρησε δύο ώρες μέχρι που έσωσε και πήρε τηλέφωνο τον GAP ο GOUP ο Σαμαράς και του είπε ναι, υποστηρίζει τη νέα δανειακή σύμβαση. Τότε οι βουλευτές-υπουργοί που είχαν δηλώσει ότι θα ρίξουν τον κατά τον Λυντζέρη «παρελθόν για το ΠΑΣΟΚ» Γιωργάκη, δεν ήξεραν από πού να φύγουν μην τους φτύσουν οι κάμερες που τους περίμεναν στη γωνία.

Από τη δύσκολη θέση όμως τους έβγαλαν οι παλιές πουτάνες Χυτήρης-Γείτονας: Θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα από την επόμενη μέρα θα μπουν μπροστά διαδικασίες για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Ναι; Αφού πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης ο Γιωργάκης και πει μετά από δυο ώρες ότι προσπάθησε αλλά δε μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας τι θα κάνουν οι δυσαρεστημένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ; Θα πάρουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους πίσω; Πώς θα το κάνουν αυτό;
Από την άλλη δεν κατάλαβα! Γιατί να έχουμε κυβέρνηση εθνικής ενότητας; Χρειάζεται να είμαστε όλοι ενωμένοι για να καταφέρουμε να κοπούν οι μισθοί μας και οι συντάξεις μας; Πρέπει όλο το έθνος να βαδίσει μαζί για να βάλω λουκέτο το μαγαζί μου; Είναι αναγκαία η εθνική ενότητα για να μείνει ο άλλος χωρίς δουλειά και χωρίς επίδομα ανεργίας; Αφού και χωρισμένοι σε εκατό κομμάτια να είμαστε τα καταφέρνουμε να γίνουμε χάλια. Δεν απαιτείται εθνική ενότητα για να μην πιάνει κανείς τους φοροκλέφτες. Ή μήπως χρειάζεται μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας; Αφού το Έθνος δεν κινδυνεύει από κανέναν άλλο, δε χρειάζεται κάποιον να το επιβουλεύεται.

Γιατί η όλη στάση του Παπα(ρα)νδρέα μου μυρίζει Καρχιμάκη?



Δεν υπάρχουν σχόλια: