Σελίδες

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ...ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ



Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΛΙΣΤΑ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ....


Το υπουργείο Οικονομικών συμπεριέλαβε στην λίστα εταιρίες που ούτε εισπράκτορες του υπόκοσμου θα θεωρούσαν άξιες λόγου, ώστε να ασχοληθούν με την είσπραξη των οφειλομένων.

Μια ας πούμε εταιρία που έχει έδρα την ΠΑΤΗΣΙΩΝ 13 10432 ΑΘΗΝΑ χρωστάει περίπου 23 εκατομμύρια ευρώ. Και, τέλος πάντων το ελληνικό δημόσιο πιστεύει ότι θα εισπράξει αυτά τα λεφτά. Ξέρετε για ποια εταιρία πρόκειται; Για το ΜΙΝΙΟΝ. Αμφιβάλω αν υπάρχει καταναλωτής στις μέρες μας που να θυμάται το ΜΙΝΙΟΝ. Το οποίο κάηκε το 1980. Αν δεν κάνω λάθος επαναλειτούργησε μετά από κανα δυο χρόνια μέχρι που εξαφανίστηκε από προσώπου γης.

Άλλη εταιρία είναι η ασφαλιστική ΑΣΠΙΣ. Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Καλά κρασά κύριε Βενιζέλο μου.

Η ΠΕΙΡΑΙΚΗ-ΠΑΤΡΑΙΚΗ ΑΕ χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο κάπου 20 εκατομμύρια ευρώ. Για τους ανιστόρητους του υπουργείου η ΠΕΙΡΑΙΚΗ-ΠΑΤΡΑΙΚΗ έχει να κάνει εμπορική πράξη από τότε που η Ζωζώ Σαπουντζάκη τα μάσησε του ιδιοκτήτη της. Μετά κρατικοποιήθηκε επί κυβερνήσεως του Ανδρέα Παπανδρέου. Από που ακριβώς θα πάρουν τα 20 μύρια οι φωστήρες του υπ. Οικονομικών;

Καμία δεκαριά αγροτικοί συνεταιρισμοί χρωστάνε κάμποσα εκατομμύρια. Μόνο που αυτοί δεν υπάρχουν πια.

Εντύπωση κάνει ότι στην λίστα βρίσκονται και μέσα μαζικής ενημέρωσης ( ΜΜΕ ) 33 εκατομμύρια χρωστάει η ΓΚΟ ΓΚΟ ΤΙΒΙ ΕΠΕ. Δεν κάνω πλάκα η κυβέρνηση αποφάσισε επιτέλους να τα βάλει με τα ΜΜΕ. Μαζί τους.

Φτάνει να ρίξει μια ματιά κανείς στην λίστα και να γκουγκλάρει τις επωνυμίες ενδεικτικά. Θα δει ότι όχι μόνο δεν υφίστανται πλέων ως εταιρίας αλλά δεν υπάρχουν ούτε αναφορές. Αμφιβάλω δηλαδή αν από όλα αυτά τα ποσά το ελληνικό δημόσιο θα καταφέρει να εισπράξει μονοψήφιο ποσοστό. Προσωπικά θα το θεωρήσω μεγάλη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: