Σελίδες

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ...ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ



Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ρέππας: «Ο Καρχιμάκης δεν επιβαρύνει το κράτος»

Οι μέτριοι κι όχι οι κακοί έχουν απίστευτα κόμπλεξ κι ανασφάλεις. Δεν μπορούν να δεχτούν ότι θα πρέπει να βγουν και να παλέψουν επαγγελματικά σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Έχουν μεγαλώσει και με τα μετακατοχικά σύνδρομα του «να φας όλο το φαί σου» και αυτό προσπαθούν να κάνουν.
Δεν ξέρω τι ακριβώς ανάγκες είχαν και έχουν ο κύριος Καρχιμάκης και η κυρία Τζοτζόλα ώστε να «αυτοδιοριστούν» στην Ολυμπιακή και στην συνέχεια στον ευρύτερο δημόσιο τομέα αλλά είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα κατά την γνώμη μου πολιτικού επαρχιωτισμού και αρχοντοχωριατίλας.
Πόσος να είναι ο μισθός τους; Δεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει στο κάτω κάτω. Αναρωτιέμαι ποια ακριβώς εργασία θα προσφέρουν …στον ευρύτερο δημόσιο τομέα; Ποιες είναι ακριβώς οι δεξιότητες που διαθέτουν ώστε ως πολιτικά όντα να μην δείξουν κιμπαριλίκι και να αποποιηθούν, λόγω των συνθηκών, τα, ας πούμε, ευεργετήματα του νόμου;
Δεν έχουν. Γιατί αν έχουν αυτοί, ( τους παρακολουθώ συχνά στις δημόσιες εμφανίσεις τους και διαπιστώνω ότι πρόκειται για ανθρώπους μετρίων ικανοτήτων ) τότε κάποιοι άλλοι έχουν πολύ περισσότερες δεξιότητες.Ο Κύριος Ρέππας ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ.
Από πολιτικό προσωπικό με δεξιότητες πάσχουμε τελικά. Δεν τους καταδικάζω. Ούτε τους ζηλεύω. . Τους λυπάμαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: