Σελίδες

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ...ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ



Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΡΑΦΑ............

Τι φοβερές και τρομερές αποκαλύψεις είδαμε;
Ότι η Αλ Κάιντα και άλλες οργανώσεις δέχονται οικονομική υποστήριξη από Σαουδάραβες επιχειρηματίες. Τι λε ρε παιδί μου. Και εγώ έλεγα πως τα χρήματα τα έβρισκαν από donations μέσω paypal.
Ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο γαμίκος κατηγορείται ως «ο άνθρωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ευρώπη. Δηλαδή όταν φέτος την άνοιξη όλα τα ΜΜΕ έγραφαν πως η ιταλική Enel θα είναι η πρώτη και μόνη ξένη εταιρεία που θα συμμετάσχει σε πυρηνικό πρόγραμμα επί ρωσικού εδάφους και ότι ο πυρηνικός σταθμός που θέλει να φτιάξει ο Σίλβιο στην Ιταλία θα γίνει με Ρώσικη τεχνογνωσία και αρωγή εμείς οι ξύπνιοι καταλάβαμε κάτι άλλο ε;
Το ότι η Τεχεράνη έχει προμηθευτεί πυραύλους που θα μπορούσαν να πλήξουν ακόμα και τη Δυτική Ευρώπη από τη Βόρειο Κορέα. Μα αυτό νόμιζα ότι είναι ένα από τα βασικά δημόσια επιχειρήματα της Αμερικάνικης πολιτικής προπαγάνδας για την σχεδιαζόμενη επίθεση στο Ιράν.
Ακόμα οι Αμερικάνοι διπλωμάτες χαρακτηρίζουν λέει «κυρίαρχο αρσενικό σκύλο» τον πρωθυπουργό της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν , τον πρόεδρος του Αφγανιστάν «παρανοϊκό» και τον Σαρκοζί «γυμνό αυτοκράτορα». Ε ναι εδώ εγώ έπεσα από τα σύννεφα.
Α και το κυριότερο. Ο Μουαμάρ Καντάφι κατηγορείται ότι συνοδεύεται μόνιμα από μια «φιλήδονη ξανθιά νοσοκόμα» από την Ουκρανία. Ε αυτό όσο και να το κάνεις είναι κάτι. Με γαργαλάει.
Ώδινεν όρος και έτεκε ( μέχρι τώρα ) μυν. Ελπίζω πραγματικά στη συνέχεια να υπάρξει ένα πραγματικό ενδιαφέρον υλικό το οποίο θα μπορεί να αξιοποιηθεί αλλά μέχρι τώρα νάδα.
Το μόνο τελικά που έχει ενδιαφέρον είναι το πώς η διαρροή από το WikiLeaks μετατοπίζει ( για λίγο ή πολύ δεν ξέρω ) το debate από την τεράστια οικονομική κρίση που μαστίζει την Ευρώπη στην κουτσομπολίστικη Αμερικάνικη διπλωματία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: