Σελίδες

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ...ΒΛΑΚΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ



Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΕΡΩΤΗΣΗ....................

Προς
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διεύθυνση:
Πλατεία Κανουπάκη
Τ.Κ. 722 00
Ιεράπετρα


ΑΙΤΗΣΗ

Όνομα :Σπυριδάκης Μιχαήλ
Αρ. Ταυτ :*************
Ο. Πατρός :Πέτρος
Ο. Μητρός :Δέσποινα
Επάγγελμα :Κτηνίατρος
Διεύθυνση :Κύπρου 21
Ιεράπετρα
ΤΚ 722 00
Τηλέφωνο :28420-80390
Φαξ :28420-80380
E mail : vet2000@hotmail.com



Το Σάββατο 05/06/2010 μου αναφέρθηκε ότι κάτοικος του χωριού Βασιλικής, κατέστρεψε το μαντρότοιχο του Σχολείου της Βασιλικής, έκοψε μία ελιά ηλικίας 100 ετών που βρισκόταν στο περίβολο του σχολείου, προκειμένου να αποκτήσει διαμέσου του σχολικού περιβόλου οδική πρόσβαση (με το αυτοκίνητο του) στο ακίνητο του που συνορεύει με το σχολείο.

Τη Δευτέρα 07/06/2010 επισκέφθηκε το συγκεκριμένο σημείο η Δημοτική Αστυνομία κατόπιν ενημέρωσης που είχε..

Το Σάββατο 19/06/2010 ο ίδιος κάτοικος, κατέστρεψε τις αλτάνες που υπήρχαν στο περίβολο του σχολείου τώρα και χρόνια, τοποθέτησε τσιμέντο πάνω από τον κομμένο κορμό της ελιάς μέσα στο σχολικό περίβολο και τοποθέτησε σιδερένια πόρτα στο σημείο που είχε καταστρέψει το μαντρότοιχο ώστε όποτε το επιθυμεί, να εισέρχεται στο ακίνητο του διαμέσου του σχολικού περιβόλου, παρά το ότι έχει πρόσβαση από άλλο σημείο εκτός σχολικού περιβόλου.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα την ιδια ημέρα με τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο επικαλέστηκε άγνοια του συγκεκριμένου περιστατικού. Το ίδιο επικαλέστηκε και ο Δήμαρχος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του λίγο αργότερα. Μου υποσχέθηκε μάλιστα ότι θα το αναλάβει ο ίδιος προσωπικά. Το ίδιο μεσημέρι ενημέρωσα και την Αστυνομία η οποία επισκέφθηκε το χώρο και διαπίστωσε τις συγκεκριμένες εργασίες.
Η Αστυνομία μου ζήτησε να καταγγείλω εγγράφως το περιστατικό.

Τη Δευτέρα 21/06/2010 επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο για να προβεί σε καταγγελία των ανωτέρω παραβάσεων ο Δήμος ως όφειλε. Μου υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει την υπόθεση και θα στείλει την υπεύθυνη υπάλληλο για τα πρέποντα.

Το Σάββατο 03/07/2010 ο ίδιος κάτοικος συνέχισε τις εργασίες του στο χώρο του σχολείου.

Παρακαλώ να ενημερωθώ για τις ενέργειες οι οποίες έχουν γίνει από τη μεριά του Δήμου μέχρι σήμερα και για την ύπαρξη ή μη αιτήσεων ή αδειών για τις συγκεκριμένες εργασίες οι οποίες έχου γίνει.

Ιεράπετρα 5 Ιουλίου 2010

Ο αιτών
Σπυριδάκης Μιχαήλ


ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.............ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΤΑΠΟΔΙ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: